Ndricimi qe ka ne qender njeriun

Trendet e fundit zbulojne se hapesirat ku punohet ditet e sotme jane deshmitare te revolucionit te mijevjecarit te trete. Kultura e punes na ka transformuar ndjeshem qe te shpenzojme oret e punes ne ambjentet e brendshme. Kjo ka rritur përfundimisht nevojën për hapësira të shkathëta dhe fuqizuese të punës me kushtet e ndriçimit që luajnë një rol shumë kryesor. Kështu, tani synohet të shfrytëzohen përfitimet e performancës që lidhen me rrezet e diellit dhe gjithnjë e më shumë po vendosin për instalimin e zgjidhjeve inteligjente të ndriçimit duke pasur Njeriun ne Qender., ne hapesirat e tyre te punes.
Ndricimi me Njeriun ne Qender : Teknologjia e ndricimit e diteve te sotme.
Ndricimi me ne qender Njeriun, HCL, është një zgjidhje e zgjuar për ndriçimin LED që synon të mbështesë shëndetin, mirëqenien dhe performancën e njeriut përmes planifikimit dhe zbatimit të efekteve vizuale, emocionale dhe biologjike të dritës. Ai imiton kushtet natyrale të ditës në mjedisin e brendshëm dhe jep efektin e ndriçimit qe mbeshett orën biologjike të njeriut dhe siguron performancë të lartë. Për shembull, inSync ™ nga Wipro Lighting konsiderohet si një nga zgjidhjet më të mira të ndriçimit të brendshëm që mund të ngrejë humorin, të maksimizojë nivelet e energjisë, të përmirësojë përqendrimin dhe të rrisë nivelin e motivimit të punonjësve.
Si funksionin Ndricimi me ne qender Njeriun HCL
HLC funksionon ne harmoni me ciklin natyror te ndricimit te tokes dhe imiton rrezet e diellit ne hapesirat e brendshme me ndricim artificial. Vendos njeriun ne qender dhe siguron kushte pune optimale pergjate gjithe dites.
• Gjate oreve te mengjesit, HCL siguron nivele te uleta ndricimi temperatura te uleta ne ngjyra per te mbeshtutur perqendrimin dhe gatitshmerine e punonjesve.
• Gjate mesdites, njerezit priren te behen me aktive dhe vigjilente. Kështu, sistemi siguron dritë të ngrohtë me intensitet të ulët dhe nivele të larta të dritës së bashku me CCT të lartë. Ne mbremje, sistemi ul nivelet e dritës, si dhe CCT. Jep një dritë të freskët me intensitet të lartë.
• Natën, HCL zvogëlon ndjeshëm nivelet e dritës dhe CCT. Siguron dritë të ngrohtë me një intensitet të ulët që ndihmon trupin e njeriut në relaksimin dhe marrjen e fuqive pas një dite të lodhshme.
Zgjidhja Inteligente e Ndricimit na jep mundesine e përdorimit më të mirë të teknologjisë dhe përdor pajisje të shumta elektrike si ndriçuesit LED, sensorët dhe kontrolluesit. Për më tepër, HCL mund të dorëzohet në tre teknologji të ndryshme, POE, DALI dhe Bluetooth.
Ndriçimi Qendror Njerëzor (HCL) është një zgjidhje ndriçimi që mban interesin e punonjësve në qendër. Ndihmon në krijimin e një hapësire pune vizualisht të rehatshme, pa shkëlqim verbues dhe tërheqës që plotëson shëndetin dhe mirëqenien e punonjësve. Eshtë në kuptimin e vërtetë “Ndriçimi për Njerëzit”.