Spot Inkaso

L200.00

SKU:A1215 dhe A1216
Materiali

PC

Përmasat

Cut-out: Ф80mm, Φ88x40mm

IP

20

Ngjyra

E bardhë

Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj