Spot Magnetik 20W

L5,000.00

SKU:A1089 dhe A1090
Ngjyra
Fuqia
LED
CRI

90

Këndi i Dritës

120°

Temperatura e dritës
Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj