[sg_popup id=17607]

Transporti
Dërgesa në të gjithë Shqipërinë

Mundësi pagese elektronike
24/7 Blerje

Shërbimi klienti
(+355) 69 70 64 662

Rreth nesh

Mr.Light u krijua në maj të 2019-ës dhe në vitin 2020 u bë pjesë e grupit R&M. Ne synojmë të përmirësojë cilësinë tuaj të jetesës duke ju ofruar ndriçim modern, cilësor dhe ekonomik. Mënyra se si jetojmë, si sillemi dhe si i përdorim shtëpitë tona mund të ketë ndryshuar gjatë 30 viteve të fundit, por gjithsesi shtëpia mbetet streha ku thurim ëndrrat, krijojmë kujtimet dhe gjejmë qetësi.
Ne jemi të përkushtuar maksimalisht që biznesi ynë të jetë i qëndrueshëm, në mënyrë që të ndihmojmë klientët tanë të bëjnë zgjedhje miqësore për planetin në shtëpitë e tyre.

Back to Top
Produkti është shtuar në shportën tuaj